Zelfstandig Werkend Kok

Restaurant Con Fuego in Breda is op zoek naar een enthousiaste Zelfstandig Werkend Kok. Ben jij energiek, goed gehumeurd, vol passie om gasten een fantastische ervaring te bieden én bovenal op zoek naar een nieuwe uitdaging?

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Con Fuego zoekt een meedenkende Zelfstandig Werkend Kok die een uitdaging niet uit de weg gaat. Minimaal drie jaar werkervaring is een pré. Creativiteit maar zeker ook kwaliteit, consequent werken en passie hebben voor je vak, is hierbij van essentieel belang. Daarbij ben je een master in grillen met onze Amerikaanse Bakers Pride. Jij weet als geen ander hoe te grillen, zodat smaken, structuren en aroma’s van vlees optimaal tot hun recht komen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de uitgaande gerechten op topniveau blijft, zowel qua smaak als beleving;

  • Kwaliteitsbewaking: waarborgen dat alle voorschriften op het gebied van hygiëne bewaakt worden;

  • Je draait zelf volledig mee in het bereidingsproces;

  • Je hebt een relevant diploma en minimaal drie jaar ervaring als kok;

  • Je bent flexibel, pro-actief en je hebt een 24/7 mentaliteit. Je bent representatief en stressbestendig;

  • Gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding;

  • Je beheerst de Nederlandse taal;

  • Woonachtig in (omgeving) Breda.

 Wat hebben we je te bieden?

Een afwisselende, uitdagende functie in een dynamisch, jong en vooral energiek team. Een keuken waarin je zélf leert, groeit en ontwikkelt, maar waar jij ook je collega’s motiveert, ondersteunt en helpt naar the next level!

Ben jij onze nieuwe Zelfstandig Werkend Kok en wil jij samen met je nieuwe collega’s hét visitekaartje worden van Restaurant Con Fuego?

Laat dan zeker iets van je horen.