Medewerker Bediening PT

Restaurant Con Fuego in Breda is op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening. Ben jij energiek, goed gehumeurd én bovenal op zoek naar een nieuwe uitdaging?

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING

Con Fuego zoekt een energieke medewerker bediening die affiniteit heeft met vlees en wijn. Jij zorgt ervoor dat gasten met enthousiasme ontvangen worden en dat hun verwachtingen steeds weer overtroffen worden. Dat doe je door altijd weer net dat stapje extra te zetten om het onze gasten naar hun zin te maken en hun een ontspannende avond te bezorgen.

Je gaat aan de slag als barkeeper, foodrunner of wijkloper. Jij bent flexibel in je werktijden, maar ook in de taken die je uitvoert en helpt jouw collega’s waar nodig. Je loopt altijd met een glimlach door de zaak en zet de gast altijd op nummer één.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over vergelijkbare werkervaring;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Je bent flexibel met betrekking tot werkdagen en –uren;

  • Je hebt een gastgerichte instelling;

  • Je hebt oog voor detail;

  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Breda;

 Wat hebben we je te bieden?

Een afwisselende, uitdagende functie in een dynamisch, jong en vooral energiek team. Een team waarin je leert, groeit en ontwikkelt, maar waar jij ook je collega’s motiveert, ondersteunt en helpt naar the next level!

Ben jij onze nieuwe medewerker en wil jij samen met je nieuwe collega’s hét visitekaartje worden van Restaurant Con Fuego?

Laat dan zeker iets van je horen.